Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη βραδυά για τον Παύλο Μελά με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Το Κέφι Άναψε!!!
 
Ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κονταριώτισσας κ. Λαμπίρης δήλωσε ότι: "Η συμμετοχή του κόσμου είναι πάνω από αυτό που περιμέναμε.Ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκούμενο!! 

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά που...
ανταποκρίθηκαν σ'αυτή την μουσική πρόσκληση. 

Ελπίζουμε να ανεβάσουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά, γιατί αυτά τα παιδιά αξίζουν την άνοδο και την προώθηση στον αθλητισμό"..
 
Μεγάλη επιτυχία είχε η μουσική συναυλία στο γήπεδο της Κονταριώτισσας εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (19/09/14) η ποδοσφαιρική ομάδα Κον/σας, που ήταν και ο διοργανωτής αυτής της δυνατής μουσικής βραδιάς, σημείωσε τεράστια επιτυχία!!
 
Κοντά μας ήταν: Ο Μεγάλος και αγαπημένος μας Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο δικός μας Κώστας Σαφέτης και η υπέροχη Αφροδίτη Δάφνη, συνοδεία του γνωστού μαέστρου Κλαρινίστα, Πάνου Πλακιά και η καταπληκτική ορχήστρα τους. Τραγουδιστές και Μουσικοί, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κέφι του κόσμου στα ύψη!!!!!
 
Ο κόσμος αποθέωνε συνεχώς τους Καλλιτέχνες με χειροκροτήματα ενώ η πίστα δεν άδειασε ούτε στιγμή από τον χορό!!
 
Ήταν μια βραδιά ανεπανάληπτη!!
 
Ο αθλητικός χώρος που ήταν διαμορφωμένος έτσι ώστε να προστατεύει τον κόσμο από το κρύο ή την βροχή...αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, φιλοξένησε πάνω από 1.500 άτομα!!!! 

Σε μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και το ψητό!! Οι ψησταριές του Chickin Καλαϊτζή ( Κοτόπουλα Καλαϊτζή ) πήραν.. φωτιά!! Στήθηκαν με πολύ επαγγελματισμό, και πρόσφεραν τα φρεσκοψημένα και ευωδιαστά προϊόντα κοτόπουλου και άλλα νόστιμα κρεατικά, προς τέρψιν των καλοφαγάδων. Την ευχαρίστηση του κόσμου συμπλήρωσαν επίσης τα ποτά και τα αναψυκτικά καθώς και ο ζεστός χαλβάς Φαρσάλων από τους γνωστούς μας επαγγελματίες!! 

Οι εικόνες θα σας ταξιδέψουν στην βραδιά αυτή!!
 
Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου